Rhubard and rose gin Fiz Cocktail
Jedinečný smetanový koktejl plný exkluzivních chutí.
Indgerience:
- Hendrick’s gin 60 ml
- citronová šťáva 15 ml
- limetková šťáva 15 ml
- rebarborový sirup 20 ml (rebarbora, cukr, voda)
- grenadina 5 ml
- růžová voda 1 – 2 kapky
- smetana s více jak 48% tuku 25 ml
- vaječný bílek 1 ks
- soda
- sušené růžové okvětní lístky
- led
- Savoursmiths Bubbly & Serrano Chilli bramborové lupínky
Postup:
- Příprava rebarborového sirupu. Zahřejte troubu na 200°C (případně horkovzdušnou troubu na 180°C). Do hlubší nádoby vložte rebarboru, cukr a 250 ml vody. Pečte 30 minut, poté přeceďte a ochlaďte.
- Do koktejlového shakeru vložte všechny suroviny kromě okvětních lístků a sody a důkladně protřepejte. Následně otevřete shaker, doplňte led a znovu protřepejte, nejlépe několik minut. Přeceďte do vychlazené sklenice a dolijte sodou. Opatrně dozdobte několika lístky růží. Podávejte se Savoursmiths Bubbly & Serrano Chilli bramborové lupínky.
Zpět na recepty