Špenátové ravioli s bramborovými lupínky Savoursmiths Truffle & Rosemary bramborové lupínky
Ingredience:
- slunečnicový olej
- 2 vejce
- ravioli se špenátem a ricottou
- Savoursmiths Truffle & Rosemary bramborové lupínky
- lanýžový olej 2 lžíce
- strouhaný parmazán 50g
Postup:
- Naplňte hlubokou pánev z 1/3 olejem a zahřejte ho na 180°C
- Vejce rozklepněte do misky a promíchejte je vidličkou. Do jiné misky rozdrťe bramborové lupínky Savoursmiths Truffle & Rosemary. Všechny ravioly postupně namočte do vajíčka a následně obalte v rozdrcených brambůrkách.
- Postupně obalené ravioli smažte, každou přibližně 1-2 minuty, diokun nebudou zlatavé. Osmažené ravioli nechte vždy okapat na pečícím papíře. Až budou opravdu suché, vyklopte je ještě horké na talíř a pokapejte je lanýžovým olejem, posypte parmazánem a opatrně je promíchejte.
Zpět na recepty