Špenátové ravioli s bramborovými lupínky Savoursmiths Truffle & Rosemary bramborové lupínky

Ingredience:

  • slunečnicový olej
  • 2 vejce
  • ravioli se špenátem a ricottou
  • Savoursmiths Truffle & Rosemary bramborové lupínky
  • lanýžový olej 2 lžíce
  • strouhaný parmazán 50g

Postup:

  1. Naplňte hlubokou pánev z 1/3 olejem a zahřejte ho na 180°C
  2. Vejce rozklepněte do misky a promíchejte je vidličkou. Do jiné misky rozdrťe bramborové lupínky Savoursmiths Truffle & Rosemary. Všechny ravioly postupně namočte do vajíčka a následně obalte v rozdrcených brambůrkách.
  3. Postupně obalené ravioli smažte, každou přibližně 1-2 minuty, diokun nebudou zlatavé. Osmažené ravioli nechte vždy okapat na pečícím papíře. Až budou opravdu suché, vyklopte je ještě horké na talíř a pokapejte je lanýžovým olejem, posypte parmazánem a opatrně je promíchejte.
Zpět na recepty

Kontaktujte nás


* Povinné položky