The Brogue Cocktail

Ingredience:

Levandulový medový sirup

  • šálek vody
  • polévková lžíce květů levandule
  • ½ šálku cukru krystal
  • ½ šálku medu

Koktejl

  • skotská whisky 45 ml
  • 15 ml Drambuie
  • 22,5 ml citronové šťávy
  • 15 ml levandulového medového sirupu
  • sušená levandule pro ozdobení

Postup:

Levandulový medový sirup

  1. Levandulový medový sirup připravíte v menší pánvi. Přiveďte vodu do varu a přidejte květy levandule, přimíchejte cukr a med a míchejte, dokud se nerozpustí. Stáhněte na střední plamen a pomalu pod pokličkou vařte 15 minut. Nechte zcela vychladnout.
  2. Naplňte shaker ledem a přidejte skotskou, Drambuie, citronovou šťávu a levandulový sirup. Vše pečlivě promíchejte a přeceďte do stylové staromódní sklenice. Ozdobte levandulí a podávejte s Savoursmiths Truffle a Rosemary Crisps.
Zpět na recepty

Kontaktujte nás


* Povinné položky