The Brogue Cocktail
Ingredience:
Levandulový medový sirup
- šálek vody
- polévková lžíce květů levandule
- ½ šálku cukru krystal
- ½ šálku medu
Koktejl
- skotská whisky 45 ml
- 15 ml Drambuie
- 22,5 ml citronové šťávy
- 15 ml levandulového medového sirupu
- sušená levandule pro ozdobení
Postup:
Levandulový medový sirup
- Levandulový medový sirup připravíte v menší pánvi. Přiveďte vodu do varu a přidejte květy levandule, přimíchejte cukr a med a míchejte, dokud se nerozpustí. Stáhněte na střední plamen a pomalu pod pokličkou vařte 15 minut. Nechte zcela vychladnout.
- Naplňte shaker ledem a přidejte skotskou, Drambuie, citronovou šťávu a levandulový sirup. Vše pečlivě promíchejte a přeceďte do stylové staromódní sklenice. Ozdobte levandulí a podávejte s Savoursmiths Truffle a Rosemary Crisps.
Zpět na recepty